Flexibele materialen en
magnetische producten

Onze flexibele magnetische producten en platen zijn veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken. Of het nu gaat om consumentenproducten, professionele reclameborden of andere in-store communicatie, er is geen oplossing die onze divisie Flexible Materials niet aankan. Onze specialisten zorgen voor speciale afmetingen, bedrukking en verpakking.

Dit is waar we ons echt onderscheiden van de massa'.

Bijna alles direct uit voorraad

Wij leveren onze standaardmaterialen en flexibele magneetproducten als magneetvellen, magneetstrips en magneetwanden uit voorraad (een van de grootste voorraden in Europa) en kunnen korte levertijden gemakkelijk aan.

Wij ontwikkelen, testen en produceren magnetische oplossingen en producten. Met meer dan 50 jaar kennis, ervaring en onze flexibele aanpak zorgen wij voor een solide antwoord op elke magnetische behoefte.

Mag-Match: Magnetische wandsystemen

De Mag-Match is een flexibele set van profielen en panelen die totale vrijheid bieden om uw wand in te delen zoals u zelf wil. Gebruik het om te presenteren, te communiceren en te visualiseren.

Gebouw- en interieuroplossingen

Of u nu magneetfolie, magneetstrips of potmagneten nodig heeft, Bakker Magnetics levert magnetische oplossingen met precies de trekkracht die vereist is voor uw toepassing.

Magazijn oplossingen

Werkplaats oplossingen

Mag-Float magnetische aquariumruitenreiniger

Uw aquarium reinigen was nog nooit zo gemakkelijk. Met de Mag-Float haalt u algen uit uw aquarium zonder natte handen te krijgen. Uniek aan de Mag-Float is dat de binnenste magneet blijft drijven als u de buitenste magneet van het aquariumglas haalt.

Visuele communicatie en POS

Kantoor- en winkelinrichting in een handomdraai veranderen, het kan met onze visual communications en POS-producten. Denk aan materialen als magneetfolie en ijzerhoudende folie. Ze zijn flexibel, op maat verkrijgbaar en bovenal printbaar.

Magnetische borden

Magnetische folies

Promotionele systemen

Productie en behandeling

Producten Catalogus

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen naar de nieuwe producten in de catalogus. Wij bieden magnetische vellen, magnetische strips, magnetische kantoorbenodigdheden, plafondmagneten, potmagneten, POS-magneten, Baxx hefmagneten, magnetisch gereedschap, logistieke producten, magnetische etiketten, magnetische vensters en nog veel meer producten.

LAATSTE NIEUWS | BEKIJK ONZE BEURZEN 2024

Bakker Magnetics. Delivering magnetic expertise.