De beste witte folies met ongelooflijke resultaten.

Bakker Magnetics heeft zijn assortiment aan magneetfolie met witte PET-toplaag uitgebreid. Daarmee spelen we in op de toenemende populariteit van deze kostenefficiënte folie.

De nieuwe maten zijn:

  • 0,3 mm x 1060 mm x 30 m
  • 0,3 mm x 1270 mm x 30 m
  • 0,35 mm x 1520 mm x 20 m

Het voordeel van deze magneetfolie is dat ze een mooier en strakker printresultaat geeft dan andere varianten, ook is ze heel goed te verwerken. Zo kan magneetfolie met een PET-toplaag in latexprinters worden gebruikt.

De uitstekende bedrukbaarheid van het product leent zich heel goed voor hoogwaardige visuals. Dat maakt deze magneetfolie geschikt voor het gebruik van wisselende ontwerpen in bijvoorbeeld winkels, hotels en restaurants. Het is ook ideaal voor promoties of seizoensgebonden aankondigingen. De populariteit van dit product zit hem ook in het gebruiksgemak. Doordat het een lichtgewicht folie is, is ze gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.

"We hebben bijna alles op voorraad. Daardoor kunnen we razendsnel leveren, ook klantspecifieke artikelen"

Hans BergmansProduct Group Manager

Bijna alles direct uit voorraad

Wij leveren onze standaardmaterialen en flexibele magneetproducten als magneetvellen, magneetstrips en magneetwanden uit voorraad (een van de grootste voorraden in Europa) en kunnen korte levertijden gemakkelijk aan. Wij ontwikkelen, testen en produceren magnetische oplossingen en producten. Met meer dan 50 jaar kennis, ervaring en onze flexibele aanpak zorgen wij voor een gedegen antwoord op elke magneetbehoefte.

Bakker Magnetics. Delivering magnetic expertise.