Geniale eenvoud in aquariumreiniging

Mag-Float: geen algen meer en geen natte handen

De Mag-Float is onze magnetische oplossing waarmee u eenvoudig uw aquarium kunt reinigen. Bevestig de Mag-Float aan de aquariumwand en verwijder algen van glas- en acryloppervlakken zonder natte handen te krijgen.
Want bij het verwijderen van de buitenste magneet stijgt de binnenste magneet naar het wateroppervlak en kunt u de magneet van het water pakken. Dat is veel hygiënischer voor vissen en koralen, en de kans dat u organismen en decoraties beschadigt, is daardoor veel kleiner.

Naar de officiële website
Super handige drijvende reiniger

Uw tank zal kristalhelder zijn!

De Mag-Float is voorzien van een groot schoonmaakoppervlak zodat u snel en efficiënt kunt werken. Een ander voordeel is dat hij zijn werk doet in zowel zoet als zout water. Omdat de magneten hun kracht niet verliezen, staat de Mag-Float garant voor jarenlang gebruiksgemak

Neem contact op met onze specialist
Levenslange duurzaamheid en voldoende kracht om de klus te klaren

Krachtige zeldzame aarde neodymium magneten

Super handige drijvende reiniger, reinigt aquarium oppervlakken en drijft wanneer de binnenste magneet zich scheidt van de buitenste magneet. Omdat u nooit in het aquarium hoeft te reiken, kunt u niet alleen schoon en droog blijven, maar voorkomt u ook dat giftige lotions of zeepresten op uw huid in het aquariumwater terechtkomen.

 • Gemakkelijke verwijdering van algen van glas/acryl surf aces
 • Stoot niet langer decoraties om en beschadigt niet langer koralen en ongewervelden
 • Je handen komen niet meer in het water van het aquarium
 • Tijd-/geldbesparing op onderhoud
 • Groot schoonmaakoppervlak maakt het werk snel en efficiënt
 • Blijft vrij van puin
 • Kan aan het aquariumoppervlak worden bevestigd
 • Sterke, hoogwaardige neodymiummagneten van zeldzame aarde
 • Beschikbaar voor glazen en acryl aquaria
 • Kan worden gebruikt in zoet- en zoutwateraquaria
 • Magneet verliest niet aan kracht na verloop van tijd
 • Gemakkelijk terugvinden van binnenmagneet

Acryl Reiniger

Glasreiniger

Nano glasreiniger

Accesoires

Vragen? Neem contact op met onze specialist.Naar de officiële website

Levenslange duurzaamheid

De krachtige zeldzame aarde neodymium magneten van de Mag-Float bieden een levenslange duurzaamheid en voldoende kracht om de klus te klaren. Beweeg gewoon de buitenmagneet die het vilt bevat, en de binnenste schurende velcro magneetschrobber volgt, en reinigt terwijl hij gaat. Als de magneten van elkaar loskomen, drijft de binnenmagneet direct terug naar het oppervlak, zodat u nooit op de bodem hoeft te graven. Dit voorkomt dat de magneet vuil oppikt en krassen op uw tank veroorzaakt. De unieke drijvende functie maakt het ook mogelijk om gemakkelijk en efficiënt rond de hoeken van visbakken te bewegen, zodat u niet langer decoraties omstoot en koralen en ongewervelden beschadigt, zoals dat gebeurt met zinkende magneetreinigers.

De neodymium magneten zijn omhuld door een spuitgegoten en gifvrije kunststof, waardoor watercontact met de magneet wordt voorkomen. Daardoor zal er nooit roest optreden, zodat de Mag-Float® altijd aan uw aquariumoppervlak bevestigd kan blijven. Dit maakt hem handig en praktisch voor het opbergen en de volgende schoonmaakbeurt. De grootte van uw aquarium, de dikte van het oppervlak en de vorm zullen bepalen welk van de 11 modellen het best bij uw aquarium past. Van een klein betta-aquarium tot een openbaar aquarium, van glas of acryl, Mag-Float® dekt het hele spectrum.

Bakker Magnetics. Delivering magnetic expertise.