Geniale eenvoud in aquariumreiniging

Mag-Float: geen algen meer en geen natte handen

De Mag-Float is een van de specifieke magnetische producten van onze magnetische oplossing voor het eenvoudig reinigen van uw aquarium. Bevestig de Mag-Float aan de wand van het aquarium en verwijder algen van glas en acryl zonder uw handen nat te maken.

Want bij het verwijderen van de buitenste magneet stijgt de binnenste magneet naar het wateroppervlak en kunt u de magneet van het water pakken. Dat is veel hygiënischer voor vissen en koralen, en de kans dat u organismen en decoraties beschadigt, is daardoor veel kleiner.

Lees meer over Mag-Float
Innovatief magnetisch wandsysteem

Mag-Match: ultieme flexibiliteit in kantoor- en winkelinrichting

Mag-Match zorgt ervoor dat u wanden honderd procent flexibel kunt indelen. Een ideale oplossing voor scrum meetings op kantoor of promoties in de winkel. U kunt het systeem naar behoefte uitbreiden, het is eenvoudig op te hangen en het past op elke wand.  

Mag-Match bestaat uit panelen en een montageset bestaande uit profielen, die eenvoudig kunnen worden voorzien van ijzerhoudend postermateriaal. Divers specifieke magnetische producten die zorgen voor mooie, strakke foto's die naadloos op elkaar aansluiten. Mag-Match is niet alleen praktisch, maar ziet er ook nog eens prachtig uit. Een Mag-Match systeem zit altijd vlak en gelijkmatig op de muur en zorgt zo voor een uniforme uitstraling. En je kunt er in een handomdraai visuals en andere objecten op klikken. Mag-Match geeft u alle vrijheid om de wand in te richten zoals u dat wilt: snel, kostenefficiënt en duurzaam.

Ga naar Mag-Match website

Bakker Magnetics. Delivering magnetic expertise.