Delivering Magnetic Expertise

Recycling- en metaalscheidingssystemen voor professionals

De beste metaalseparatie begint met de uitkomst

Bij Bakkers divisie Magnetic Seperation Technology (MST) staat uw vraag centraal. Wat moet de uitkomst van uw separatieproces zijn? Hoe schoon, hoe veel, hoe fijn? Wij vertalen uw doel naar de beste magnetische oplossing. Zo leveren we machines en applicaties die exact op uw separatiebehoefte zijn geijkt en perfect in uw proces- of recyclinglijn passen. Zodat u het schoonste product en de hoogste opbrengst krijgt.

Elke klant heeft zijn eigen unieke scheidingsbehoefte. Een eis die we volledig begrijpen, omdat we zeer vertrouwd zijn met hun bedrijf.

Procesindustrie

U wilt een schoon product. En u wilt zeker geen metalen in uw productstroom die uw kostbare machines kunnen beschadigen of uw productieproces verstoren. Vertel ons hoe schoon uw product moet zijn. Dan leveren wij de beste oplossing.

Industriële poeders

Industriële granulaten

Industriële bulkverwerking

Industriële vloeistoffen

Voedsel en Farma

Hoge eisen in food en farma? Onze oplossingen voor metaalseparatie overtreffen de standaardeisen op het gebied van hygiëne, productveiligheid en magneetkracht.
We bewijzen het met metingen en dragen bij aan uw jaarlijkse audit.

Bulkverwerking voedingsindustrie

Voedings- en farmaceutische granulaten

Voedings- en farmaceutische poeders

Food en farma vloeistoffen

Recycling- en scheidingssystemen voor de recyclingindustrie

Hoe schoner uw fracties, des te hoger de opbrengst. Onze robuuste machines kunnen de harde wereld van recycling aan en separeren tegelijk de fijnste fracties ferro, non-ferro en rvs. Analyseer met onze specialisten hoe u de hoogste waarde uit uw afvalstromen haalt.

Hout

Glas

Gemeentelijk vast afval (VHA)

Kunststoffen

Verbrandingsbodemas (IBA)

Zand

WEEE

Afval naar energie

Bouw en sloop (B&S)

PET

Papier

Recycling- en scheidingssystemen voor alle productstromen en industrieën

Bakker MST ontwikkelt en produceert alle typen machines om ferro en non-ferro metalen met behulp van permanente magneten te scheiden. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring met productstromen in de meest veeleisende industrieën. Onze engineers hebben de hoogwaardige magneetkennis om uw applicatie tot in de fijnste details te optimaliseren. Voor de productie van de magneten hebben wij een joint venture met een van China’s grootste magneetfabrieken. Zo houden we de kwaliteit van onze keramische en neodymiummagneten in eigen hand.

Bakker Magnetics. Delivering magnetic expertise.