Procesautomatisering

Samen maken we uw PM-motoren constant beter

In sterk gerobotiseerde omgevingen zoals een warehouse, productieplant of verpakkingslijn zijn synchrone servomotoren en lineaire motoren niet meer weg te denken.

Als producent van PM-motoren zoekt u constant naar manieren om uw motoren nog beter, efficiënter en duurzamer te maken. Wij ondersteunen u hierbij door de magneetoplossingen in uw motoren te optimaliseren en produceren. Met geavanceerde coatings en lijmverbindingen kunnen we aan uw strengste eisen voldoen. De kwaliteit van de magneten heeft Bakker Magnetics in eigen hand, via een joint venture met een van China’s grootste magneetproducenten. Zo maken we samen met u de snelste en nauwkeurigste PM-motoren, ideaal voor de veeleisende geautomatiseerde processen en productielijnen van morgen.

50 jaar ervaring

Een winnend product wordt samen gemaakt

Een optimale magneet assemblage is van cruciaal belang, omdat het ervoor zorgt dat uw eindproduct maximaal presteert. Wij hebben de kennis en ervaring in diverse markten om de magneet assemblage voor u te optimaliseren en te produceren. Daarnaast zijn we toegankelijk en flexibel, voor snelle prototyping en time-to-market. Dat is hoe wij graag werken. In co-creatie. Met gezamenlijke kennis en energie een winnend product ontwikkelen. Dat is slimme magneettechniek.

Bakker Magnetics. Delivering magnetic expertise.