Wind

Hands-on systeempartner voor offshore en urban

Produceert u urban windturbines van 10 tot 250 kW en zoekt u een sterke vaste partner voor de magneettechnologie? U kunt voor het hele traject bij Bakker Magnetics terecht: van kennis en engineering tot productie en volledig supply chain management.

Bent u producent van grote offshore windturbines? Dan heeft u de technologie al in eigen huis. Heeft u toch behoefte aan ondersteuning of wilt u snel schakelen? Bakker Magnetics heeft de kennis, ervaring én de flexibiliteit om u direct bij te staan. Zo maakten we in recordtijd de magneetmodules voor de grootste 12 MW windmolen ter wereld. En natuurlijk kunt u vertrouwen op alle beschikbare technieken om de magnetische oplossingen tegen de zwaarste omstandigheden te beschermen.

50 jaar ervaring

Een winnend product wordt samen gemaakt

Een optimale magneet assemblage is van cruciaal belang, omdat het ervoor zorgt dat uw eindproduct maximaal presteert. Wij hebben de kennis en ervaring in diverse markten om de magneet assemblage voor u te optimaliseren en te produceren. Daarnaast zijn we toegankelijk en flexibel, voor snelle prototyping en time-to-market. Dat is hoe wij graag werken. In co-creatie. Met gezamenlijke kennis en energie een winnend product ontwikkelen. Dat is slimme magneettechniek.

Bakker Magnetics. Delivering magnetic expertise.