Elektrische aandrijving

Perfecte segmenten, stacks en assemblies

Steeds meer vermogen met steeds minder massa. Elke dag verlegt u uw grenzen. Om u hierbij te ondersteunen produceren en leveren wij magneetsegmenten en magneetstacks die aan de hoge eisen van uw toepassing kunnen voldoen.

U bent niet gebonden aan standaardgradaties en afmetingen, want door onze joint venture met een van China’s grootste magneetproducenten hebben wij de productie in eigen hand en is elke technisch haalbare vorm, flux of warmtegradatie mogelijk. Samenwerken met Bakker Magnetics betekent dat u volledig wordt ontzorgd op het gebied van supply chain management. Dit betekent voor u: constante kwaliteit en betrouwbare forecasting, wat resulteert in maximale beschikbaarheid. Zo heeft u in Bakker Magnetics een toegankelijke en transparante global supplier. Heeft u behoefte aan technische ondersteuning, dan kunnen wij met onze diepgaande magneetkennis en ervaring in elektrische aandrijvingen uw flexibele co-engineer zijn voor het optimaliseren van uw magneetassemblies.

50 jaar ervaring

Een winnend product wordt samen gemaakt

Een optimale magneet assemblage is van cruciaal belang, omdat het ervoor zorgt dat uw eindproduct maximaal presteert. Wij hebben de kennis en ervaring in diverse markten om de magneet assemblage voor u te optimaliseren en te produceren. Daarnaast zijn we toegankelijk en flexibel, voor snelle prototyping en time-to-market. Dat is hoe wij graag werken. In co-creatie. Met gezamenlijke kennis en energie een winnend product ontwikkelen. Dat is slimme magneettechniek.

Bakker Magnetics. Delivering magnetic expertise.