Bakker Magnetics: een halve eeuw en nog steeds sterk

Het begint allemaal op 1 mei 1971, in Eindhoven, als Gerard en Bea Bakker hun eigen bedrijf beginnen. Ze noemen het Bakker Magnetics. De aantrekkingskracht van Bakker Magnetics zal nooit vervagen, ook niet van een afstand. Nu woonachtig in Miami is eigenaar Geert-Jan Bakker nog steeds betrokken bij het bedrijf dat zijn ouders in Eindhoven hebben opgericht. Op 1 mei viert Bakker Magnetics het 50-jarig bestaan. "Mijn vader en moeder zijn met niets begonnen, nu hebben we een vooruitstrevend bedrijf."

Lees het interview met Geert-Jan Bakker

"We willen over de hele linie groeien."

Vanuit het kantoor op het Science Park in Son kijkt Geert-Jan Bakker uit over het bedrijfsterrein, een bron van kennis en technologische vooruitgang. We zijn bezig Bakker Magnetics naar een volgende fase te brengen "met behoud van het erfgoed van het bedrijf", benadrukt hij. Eén vraag staat daarbij centraal: "Wat moeten we doen om onze leidende positie in het speelveld te behouden?"

Lees over onze strategie

Bakker Magnetics. Delivering magnetic expertise.