Thrusters

Daag ons uit met uw ontwerp

Het produceren van een PM-thruster is uw kernactiviteit. Ons specialisme is de PM-technologie om de maximale power en levensduur uit uw motor te halen.

Samen met u kiezen we de juiste magneetconfiguratie, de beste verwerkingsmethode en de meest geavanceerde technieken om de magneten tegen corrosie te beschermen. Zelfs complexe magneetgeometrieën zijn mogelijk. Zo ontwikkelen en produceren we samen de magneetoplossing die het beste voor u werkt. Ook voor losse magneten kunt u bij Bakker Magnetics terecht. Via onze joint venture met een van China’s grootste magneetproducenten hebben wij de productie en levering volledig in eigen hand.

50 jaar ervaring

Een winnend product wordt samen gemaakt

Een optimale magneet assemblage is van cruciaal belang, omdat het ervoor zorgt dat uw eindproduct maximaal presteert. Wij hebben de kennis en ervaring in diverse markten om de magneet assemblage voor u te optimaliseren en te produceren. Daarnaast zijn we toegankelijk en flexibel, voor snelle prototyping en time-to-market. Dat is hoe wij graag werken. In co-creatie. Met gezamenlijke kennis en energie een winnend product ontwikkelen. Dat is slimme magneettechniek.

Bakker Magnetics. Delivering magnetic expertise.