Meettechniek

Magneten voor meten en positiebepaling

Meten en positiebepaling. Het is extreem belangrijk voor geautomatiseerde producten en processen. U ontwikkelt de sensoren, encoders, Hall probes en reed switches die dit mogelijk maken.

De permanente magneten in de meettechniek, die deel uitmaken van uw oplossing, moeten aan de hoogste eisen voldoen. U wilt ook een constante kwaliteit en betrouwbare levering. Door een nauwe samenwerking met een van China's grootste magneetproducenten heeft Bakker Magnetics volledige controle over de productie en kwaliteit van haar magneten. Ook kunnen we het volledige supply chain management voor onze rekening nemen. Indien u technische ondersteuning nodig heeft voor de optimalisatie van de magnetische toepassing, kunt u snel en eenvoudig contact opnemen met onze gespecialiseerde engineers.

50 jaar ervaring

Een winnend product wordt samen gemaakt

Een optimale magneet assemblage is van cruciaal belang, omdat het ervoor zorgt dat uw eindproduct maximaal presteert. Wij hebben de kennis en ervaring in diverse markten om de magneet assemblage voor u te optimaliseren en te produceren. Daarnaast zijn we toegankelijk en flexibel, voor snelle prototyping en time-to-market. Dat is hoe wij graag werken. In co-creatie. Met gezamenlijke kennis en energie een winnend product ontwikkelen. Dat is slimme magneettechniek.

Bakker Magnetics. Delivering magnetic expertise.